Ervaringen van cliënten

Psycholoog Arnhem - Psycholoog MarkPsycholoog Arnhem – Mark

5 / 5 sterren –
“Ik ben bij Mark terechtgekomen nadat het een poosje niet lekker liep op mijn werk als zorgverlener. Ik was vastgelopen en zag zelf geen oplossing meer. Door slim gebruik te maken van de positieve psychologie heeft Mark me laten zien dat ik veel meer kan dan ik dacht.

De resultaten waren verbluffend, mede door de hulp van Mark begin ik binnenkort aan een nieuwe uitdaging in het onderwijs. Ik heb er onwijs veel zin in! Mark heeft me het zelfvertrouwen gegeven om voor mezelf te kiezen en deze stap te maken.”

sterren-5-score
Psycholoog Arnhem – Mark

4 / 5 sterren –
“Na jarenlang een gelukkige relatie te hebben, kwam ons huwelijk in een maandenlange crisis, waarbij we bijna in scheiding lagen.

Mark heeft ons geholpen hier doorheen te komen door ons een onpartijdige spiegel voor te houden. Hij deed dit met begrip, humor, maar ook met doorvragen en zaken ter discussie te stellen.

Het resultaat is dat we beter met elkaar communiceren en dat we onze relatie nieuw leven hebben ingeblazen en er weer vertrouwen in hebben. We zijn hem heel erg dankbaar.”

sterren-4-score
Psycholoog Arnhem – Mark

5 / 5 sterren –
“Ik heb Mark ervaren als een zeer betrokken coach, die scherp ziet, helder communiceert, maar ook kritisch meekijkt en denkt met de dingen waar je tegenaan loopt. Mark heeft een prettige wijze van feedback geven, hij kan jouw verhaal terugbrengen naar de kern en is niet bang om je een spiegel voor te houden.

Mark straalt rust en vertrouwen uit, iemand bij wie je je op je gemak voelt, die je ruimte geeft om te ontdekken. Een ervaren coach qua kennis en levenservaring. En gewoon een prettig iemand om tegenover je te hebben en je verhaal bij te kunnen doen.”

sterren-5-score
Psycholoog Arnhem – Mark

5 / 5 sterren –
Ik heb me samen met mijn partner bij Mark aangemeld voor relatietherapie. Gedurende de therapie zijn mijn partner en ik dankzij Mark er achter gekomen wat we nu echt van elkaar vinden en hoe we over onze relatie denken.

Dat is mijns inziens met name het gevolg door de losse sfeer die Mark weet te creëren in gesprekken waarbij het toch gaat om serieuze zaken. Mark heeft een prettige, open uitstraling en geeft therapie waarbij, zo heb ik het althans ervaren, humor een belangrijke rol speelt, waardoor je niet het gevoel hebt dat je steeds een drempel over moet.

Hij geeft je een gevoel van vertrouwen en ik had vaak het idee dat ik na een sessie zo met hem de kroeg in zou kunnen lopen om nog een vervolg aan het gesprek te geven. Kortom, door de gesprekken met Mark zijn er zaken duidelijk geworden die anders waarschijnlijk nooit waren verteld en weten mijn partner en ik waar we staan en hoe we over elkaar denken.

sterren-5-score
Psycholoog Arnhem – Mark

5 / 5 sterren –
“Het zo nu en dan moeilijk om terug te keren in gedachten en te spreken over mijn jeugd. Door het toch diep doorvragen van jou bekeek ik de “zaak” op een wat rustigere manier.

Wat voor mij heel belangrijk was, is het gevoel van jou richting mij van veiligheid, eerlijkheid en openheid. Zeker niet op de laatste plaats ben ik je gaan zien als een pracht mens. Je weet waar je over praat en je bent professioneel.

Een heel groot punt wat ik heb mogen en kunnen leren is: ik kan alleen zijn en ervaar dit ook als heel fijn, rijk, vrij en dus prettig. Deze ontdekking is eigenlijk de kracht van mijn persoontje geworden. Mijn enorme dank hiervoor!”

sterren-5-score
Psycholoog Arnhem – Mark

4 / 5 sterren –
“Mark wist precies waar ik tegen aan liep. Het enorme sociale leven, die je voorbij de 30 gewoon niet meer op dezelfde manier kan onderhouden. Plus ik voel vrij veel dingen aan en Mark maakte het voor mij duidelijk waarom ik grote groepen dan soms ook echt niet trek. Wat voor effect kan dit hebben op een vrij gevoelig persoon, en nog belangrijker: Hoe ga je er mee om?

Mark gaf mij bepaalde tips hoe ik beter naar mijn gevoel kan leren luisteren. Wat vind ik nou eigenlijk? En hoe krijg ik weer de energie terug die ik altijd heb gehad. Kortom: Nieuwe energie om verder te bouwen aan mijn bedrijf!”

sterren-4-score
Psycholoog Arnhem – Mark

5 / 5 sterren –
“De gesprekken met Mark hebben mij meer (in) balans gebracht”

sterren-5-score
Psycholoog Arnhem – Mark

5 / 5 sterren –
“Zat vast met werk en vooral hoe beter te delegeren en mensen zelfstandig zaken op te laten pakken. Angst om conflicten aan te gaan, gaf mij juist veel stress. Mark liet me op een zeer heldere manier inzicht krijgen in de onderliggende processen en hoe ik mijn gedrag aan zou kunnen passen.

Na een aantal sessies werden zaken een stuk helderder en begon de verandering in mijn eigen gedrag positieve effecten op te leveren, waardoor ik nu meer rust ervaar. Mark heeft mij enorm goed geholpen om mijn zwakke plekken te ontdekken en te verbeteren.”

sterren-5-score
Psycholoog Arnhem – Mark

5 / 5 sterren –
“Ik heb Mark als een hele constante en stabiele factor ervaren afgelopen jaren in mijn leven.

Mark is integer en heeft en uitgebalanceerde mening over de gebeurtenissen.
Hij schroomt niet om te confronteren en dit doet hij op een veilige manier. Ik ervaar hem als eerlijk en direct.

Op een innemende manier volgt hij je en geeft je wijze inzichten.
Ik had een intense en zware tijd afgelopen jaren en hij heeft mij geholpen om hier wijzer en beter uit te komen.”

sterren-5-score
Psycholoog Arnhem – Mark

5 / 5 sterren –
“Een mogelijk standaard aanpak gelukkig snel weer de klapper in. Dat deed het voor mij. Als ondernemer op zoek geweest naar hulp te ontlasten en Mark gevonden.

Begrip voor mijn persoonlijke verhaal zonder rekening te (moeten) houden hoe verder omdat je weet dat het om jou gaat.
Ook wel eens lekker. Niet te vaak maar wel nodig geweest.

Nu minder vol. Weer ruimte om in gedachte te schuiven. Leuk. Proberen het leuk te houden is een uitdaging. Ik heb er weer zin in. Bedankt Mark.”

sterren-5-score
Psycholoog Arnhem – Mark

5 / 5 sterren –
“Ik heb Mark leren kennen in een periode dat het zeer slecht me mij ging. Ik had meerdere psychologen (in het weekend) benadert en hij was de enige die mij meteen dezelfde dag heeft gebeld met de vraag of de hulp acuut nodig was.

Dit was eigenlijk kenmerkend voor de manier waarop Mark werkt, zeer betrokken, flexibel (ik had in die tijd weinig geld en hij stelde voor om dan maar op huisbezoek te komen zodat hij geen ruimte hoefde te huren) en warm, daarnaast zeer vakkundig want binnen de kortste tijd ging het dankzij de gesprekken weer stukken beter met me.

Ik kan Mark van harte aanbevelen!”

sterren-5-score
Psycholoog Arnhem – Mark

4 / 5 sterren –
“Een goede therapeut, luistert, kijkt naar lichaamstaal en doorziet cliënten. Geeft goede feedback en is deskundig.”

sterren-4-score
Psycholoog Arnhem – Mark

5 / 5 sterren –
“Betrokken therapeut die ontzettend veel investeert om het gewenste resultaat te behalen. Werkt o.a. ervaringsgericht en systeemgericht.”

sterren-5-score
Reacties cliënten
Meer reviews kun je lezen op Therapiepsycholoog.com

Bekijk reviews >

Schrijf zelf een review >