Persoonlijk

relatietherapie-psycholoog-arnhem-mark-bosch1

Mark Bosch

In 1963 ben ik geboren in Arnhem en ik woon in deze inspirerende groene omgeving nog steeds met plezier. Na een carrière van creatieve ontplooiing van sieraden ontwerpen, muziek maken, en fotografie ben ik jarenlang werkzaam geweest in de hulpverlening.

In 2005 heb ik het roer omgegooid en de bakens verzet en ben ik vol overgave met mijn tweede jeugd gestart. Daarna heb ik diverse opleidingen en trainingen afgerond, zoals:

  • Positieve psychologie
  • Toegepaste psychologie
  • Onorthodox coach
  • Masterclass coachen
  • Contextuele hulpverlening

Als gekwalificeerd psycholoog en coach ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen LVPW, RBCZ, NVPA en de Vereniging voor Contextueel Werkers (VCW). Mijn AGB-codes zijn 90104885 (therapeut) en 90064177 (praktijk).


Lidmaatschapsnummers:
RBCZ 180216R
LVPW 939
NVPA 104692
VCW 2564

KvK-nummer 09195064Andere online profielen:
> Linkedin
> Therapiepsycholoog.com
> Relatietherapeuten.net


Inspiratie

Ik heb daarna voor diverse bedrijven werknemers begeleid en gecoacht, en ik heb ondernemers begeleid. Naast deze werkgerelateerde problematieken, heb ik ook veel mensen begeleid met problemen in hun privéleven (zoals angsten, stress, rouwverwerking), en ontvang ik partners voor relatieproblemen.

Ik ben getrouwd en ik heb een zoon en dochter.

Voor mij staat het welzijn van het individu centraal, los van bureaucratische regels, officiële patronen, of knellende belemmeringen. Ik gun iedereen de mogelijkheden van veranderingen te onderzoeken, hoever weg die soms ook lijkt te zijn.

Het vergroten van het welbevinden van mensen is van nature mijn inspiratiebron.


Mark Bosch
Psycholoog Arnhem

Neem contact op
Psycholoog Arnhem:Meer over mijn praktijk kun je lezen op de Home-pagina.

Meer over relatietherapie staat op de Relatietherapie-pagina.